Xheni merr propoziminin nga djali me sy jeshil: Kam toka në mes të Tiranës..


Xheni dhe Benardi, një nga çiftet më të përfolur, por edhe sigurisht më të pëlqyer të BB, tashmë janë të ndarë prej disa javësh. Dhe pa dyshim, duke qenë një vajzë shumë e bukur, Xheni ka simpatizantët e saj, për të cilët nuk ka më pengesa. Kështu ka ndodhur me një djalë nga Tirana, i cili e ka propozuar atë në mënyrë të çuditshme. Xheni e ka bërë publik mesazhin që e ka bërë për të qeshur.


Powered by Blogger.