"Si ta Quaj kete Dashuri?"Neser do te ndiqni,Shami paralajmëron Kushin...


Shami paralajmëron Kushin se ajo duhet ta dëgjojë atë dhe te bindet çfarë i thote ai,ajo e refuzon.Por ai i thote se nese duhet ti tregoj Arnavit te vërtetën ajo duhet te bej si thote ai.Kushi iken te kerkoj Arnavin sekretarja i thote qe ai është ne takim,ajo ulet e pret.Arnav mbaron takimin dhe shikon Kushin aty ai habitet,por me pas iken e injoron ate duke mos i folur.Ai shkon ne zyre dhe Kushi ulet aty ta pres.Arnav ngrihet te shikoj nese Kushi është aty.Ajo e pret per ore te tera.Arnav iken dhe e le Kushin,ajo i lutet nga pas qe ta dëgjojë,por ai iken.Shami vjen aty dhe i thote Kushit se ai nuk do tia tregoj dot kurrë te vërtetën Arnavit.Ai i thote te mare dosjen dhe tia jap ta firmos,Kushi merr dosjen.Kushi i thote se do ti kontrolloj njehere dosjen.Manorama mban nje limon perpara fytyrës dhe thote se duhet ta largojë fantazëm e cila është Pajali.Shami pyet Kushin nese e mbaroj punen qe i tha.Arnav është duke punuar Anxhali i thote qe nuk duhet te punoj shumë por ai i thote qe kete ka bërë gjithmonë. Arnav shkon ne dhomë dhe habitet kur nuk gjerat e Kushit.Ai e thërret ajo vjen aty.Ai i thote se çfarë dëshiron të bëjë,ajo i thote se eshte shume e veshtire te shikoj gjërat e saj rreth dhomës kur nuk mund te qendroje aty.Kushi shkon te mar jastekun te flej jashtë por Arnav e ndalon dhe i thote te flej ne shtrat dhe ai në divan.Ata shtrihen te flen,por nuk flen dot.Kushi mendon se ajo duhet ti sqarojë të gjitha.Ne mengjes, Kushi hap perden dhe shikon Arnavin duke fjetur. Arnav shkon ne tualet dhe dëgjon Kushin ti thoj zotit Shukla se ajo nuk do te punoj me.Arnav habitet.Ai kujton momentet kur ata ziheshin per te shkruar ne tualet.Kushi shikon dosjen asaj i bien ajo i fsheh poshte krevatit sepse Arnav vjen aty.Kushi largohet,Arnav shikon letrën poshte shtratit dhe e mer por Kushi ia mer nga duart.Shami i ze rrugen Kushit dhe i kërkon firmat. Arnav mendon per Kushin ai qorton veten se përse nuk e nxjerr dot nga mendja Kushin.Shami mendon se Kushi i ka lexuar te gjitha letrat.Ajo vendos ti marr letrat pasi nuk ka asnjë zgjidhje tjetër qe Arnav ta besoj.Anxhali vjen aty dhe i kërkon ndihmë Kushit.Shami vjen aty dhe i ndërron letrat.Kushi pyet veten se si do ia mar firmen Arnavit por ajo dëgjon Akashin duke folur ne telefon se duhen marr edhe disa firma nga Arnavi.Kushi ia con Arnavit ti firmos ai si lexon fare dhe i firmos.Arnav është duke punuar dhe kujton çastin kur Kushi i thërriste burre i dashur. Kushi u bënë nga një foto letrave qe i dha Shami dhe i fsheh ne nje vazo me lule.Kushi vendos tia jap letrat vetëm nëse Shami i tregon te vërtetën Arnavit.Shami shkon ne dhome dhe i kërkon letrat por Kushi i thote se nuk ia jep derisa ai te tregoj te vërtetën Arnavit. Ai zemerohet.Arnav është ne zyre ai mer nje telefonate nga Kushi por ia mbyll.Ajo pas pak mer sekretarin qe i thonë se Arnav ka ikur.Anxhali i thote Kushit se neser është ditëlindja e nënës së tyre dhe çdo vit ven ne tempull dhe Arnav preferon te qendroje vetëm.Anxhali i thote se Arnav mund te ndaje cdo gje vetëm dhimbjen jo.Anxhali gjithashtu i thote se Arnav do te shkoj ne Londër,Kushi shqetësohet.Kushi menjehere shkon te marr nje taksi qe ta çojë ne aeroport.Anxhali shqetësohet per Kushin ajo kërkon ta ndihmojë ajo shkon te rregulloj dhomën por atje gjen Shamin,ai i thote se erdha ti sillja foto Arnavit.Ajo i thote qe ai është ne Londër.Kushi shkon ne deren e aeroportit por e ndalojn ata te sigurise dhe i thonë te mar biletë qe te futet brenda.Ajo shkon te pres biletën por ajo ia ka dhënë te gjitha lekët taksistit.Ajo shkon tek dera dhe shikon Arnavin brenda,ai gëzohet kur e shikon dhe me pas zemerohet dhe niset te ik por Kushi e mer ne telefon dhe i thote ta dëgjojë ai i thote jo dhe iken e le Kushin mes lotëve.Pas pak Arnav vjen aty tek Kushi dhe i thote ke 10min kohe per te treguar pafajësinë.Shami vjen aty por jo per ti treguar të vërtetën Arnavit por per tu ber keq atyre.Disa njerëz kalojne ne mes Arnavit dhe Kushit ai shkon ne anen e saj.Arnav thote se per nje moment besova se je e pafajshme por shikon se Shami nuk vjen te tregoj te vërtetën.Kushi e kap nga dora dhe i lutet atij mos te iki.Arnav iken duke menduar për momentet e bukura qe ka kaluar me Kushin.Aty vjen dikush qe pyet nese eshte Arnav Sing Raizada.Kushi sheh avionin duke ikur.Pjesëmarrësit e kabines thonë se fluturimi u vonua 10min por nje kalimtare u kthye.Ai është Arnav Sing Raizada.

Powered by Blogger.