"Si ta Quaj kete Dashuri?"Momenti me prekes i Serialit, Sham vret femijen....

Episodi 361 Arnav bën një kontratë me Kushin ditën që po martohet Pajal me Akash që ata të rrinë të martuar vetëm për 6 muaj për disa arsye dhe martohen pa i treguar askujt.Ndërkohë Arnavin e rrëmbejnë dhe Kushi shtiret para Sham sikur do ti marrë pasurinë Arnavit. Arnav merr Kushin fshehtas në telefon dhe i thotë i love you. Më vonë Kushi shpëton Arnavin dhe ai fajëson Kushin për gjithcka.Kushi është e mërzitur dhe mbeten edhe 12 ditë deri në përfundim të martesës me kontratë ndërsa Arnav thur plane si të fitojë dashurinë e Kushit.
Pas disa pjesësh vjen gjyshja tjetër e Arnavit e cila nuk e do Kushin sepse fajëson mamanë e saj për vdekjen e mamasë së Arnav dhe ai i thotë që mund të martohet edhe një herë me Kushin për të vërtetuar që e do.Këtu Kushi i tregon Arnavit se edhe ajo e do. Arnav gëzohet pastaj ai përgatit një kërcim ku i propozon Kushit të martohen sërish,ajo pranon por Arnav ditën e martesës bën një aksident dhe i prishet makina (ky eshte nje plan i thurur nga shami) dhe është larg nga shtëpia por ai gjen një mënyrë dhe arrin në kohë por kjo nuk është pjesa e fundit sepse ata do të bashkëpunojnë dhe të gjejnë prova që Sham është i keq sepse Anxhali nuk e beson edhe pse ai i vret fëmijën.
Powered by Blogger.