"Si ta Quaj kete Dashuri?" Te Henen do te ndiqni,Kushi është duke qarë.Shami gjen...

Kushi është duke qarë.Shami gjen letrat qe Kushi kishte fshehur.Gjyshja dhe Anxhali kujdesen per Lakshmin.Pajal vjen aty me rrobat e Anxhalis.Anxhali i kërkon ti coj ne dollap dhe ta mbylle ate.Babli dhe Manorama luajnë duke u fshehur.Babli shkon te pyes Pajalin ku te fshehet,ajo i thote prapa derës. Babli fshihte në dhomen e Anxhalis,Pajal nuk e shikon dhe e mbyll ate Babli e ben qellimisht.Te gjithe fillojnë te kerkojne Bablin,ata dëgjojnë nje zhurmë nga dhoma e Anxhalis ata shkojn,Babli thote se e mbylli pajali.Manorama e qorton gjithashtu dhe Akashi.Gjyshja dhe Anxhali mbrojnë pajalin.Kushi shkon ne dhomen dhe shikon ilaçet e Arnavit qe i ka harruar.

Kushi mer ne telefon Arnavin ai nuk përgjigjet.Ajo shqetësohet dhe qan Anxhali i thote qe ai eshte mire .Ajo i thote se është përvjetori i nenes ku ai deshiron te qendroje vetëm.Kushi qetesohet ajo kujton te gjitha ato qe ka kaluar me Arnavin.Kushi e ka humbur arsyen.Ajo nuk gje
gjen letrat që kishte fshehur..Kushi dyshon se letrat i ka mare Shami.Ajo e pyet ate,por ai e mohon.Ne shtepine Raizada vjen vëllai i Manorames.Ai e mer ne telefon se nuk gjen dhomen.Ata takohen.Chandun e takojnë te gjithe ai prezantohet me te gjithe.Kushi shkon ne dhome ajo ndihet shumë keq.Akashi kerkon falje Pajalit.Kushi ngrihet dhe kërkon Arnavin nëpër naten.Kushi thërret me ze të larte duke zbritur shkallet ajo rrëzon një vazo dhe te gjithe vijnë aty shikojnë Kushin te shqetësuar për Arnavin.Ne ate shkruan se ai mbërriti ne Londër dhe ska bateri.(sms e derguan rrëmbyesit)
Powered by Blogger.