"Si ta Quaj kete Dashuri?" Kjo pjese e bukur do te ndodhe ne serite e fundit!

Kjo eshte nje info se cfare do te ndodh kur te vij
ish e dashura e arnavit!
Ne familjen Raizada do te vije nje personazh tjr i ri. Ajo ka qene ish e dashura e arnavit. Ajo ka biresuar nje djal dhe e ka mesuar te sillet si arnav, ti bej te gjitha si arnavi & te ankohet si arnavi!
Kushi tronditet!!!! Te gjithe fillojne ta besojne se Arnav eshte babai i djalit sepse sjelljet e djalin jane shume te ngjashme me sjellljet e arnavit.Kushi fillon te shqetesohet sepse mendon se lidhja e saj dhe e arnavit eshte drejt fundit. Kushi nuk e beson dot kete gje dhe mundohet te hipnotizojë arnavin duke rrotullisur unazen e saj majtas-djathtas. ajo fillon ti bej pyetje rreth lidhjes se ti me ish te dashuren. 

(Ajo mund te jetë dhe is e fejuara e arnavit nuk jam shume e sigurte per kete). Kushi nuk ia del dot ta zbuloje ate qe kerkon dhe mendon te bej analizat e ADN-së. Naten kur arnav po fle Kushi i kap nje fje floku dhe ia terheq. Arnav zgjohet. Kushi ia del te marr fijen e flokut te arnavit. te nesermen ajo mundohet te marr fijen e flokut te djalit. Kushi merr nje camcakez dhe e vendos ne floket e djalit...
Powered by Blogger.