"Si ta Quaj kete Dashuri?" Ja se ne cilen Seri shfaqet ish e dashura e Arnav!(Foto)


Ne familjen Raizada do te vije nje personazh tjr i ri. Ajo ka qene ish e dashura e arnavit. Ajo ka biresuar nje djal dhe e ka mesuar te sillet si arnav, ti bej te gjitha si arnavi & te ankohet si arnavi!
Kushi tronditet!!!! Te gjithe fillojne ta besojne se Arnav eshte babai i djalit sepse sjelljet e djalin jane shume te ngjashme me sjellljet e arnavit.Kushi fillon te shqetesohet sepse mendon se lidhja e saj dhe e arnavit eshte drejt fundit. Kushi nuk e beson dot kete gje dhe mundohet te hipnotizojë arnavin duke rrotullisur unazen e saj majtas-djathtas. ajo fillon ti bej pyetje rreth lidhjes se ti me ish te dashuren.  
Ish e dashura e Arnav e quajtur Shital futet ne Serial gjate episodeve 360+ ne keto episode dhe xhelozi e Khushit shtohet akoma me shume!
-Ky informacion u mundesua nga Faqja Zyrtare e Serialit 
Si ta Quaj kete Dashuri Behuni Fans duke klikuar mbi shkrimin blu keshtu munde te merni info te tjera :) ----> Si ta Quaj kete Dashur .Powered by Blogger.