Seriali "Nene"Neser do te ndiqni,Çfarë do të thuhet në përballjen e ashpër mes...

Çfarë do të thuhet në përballjen e ashpër mes Zejnep dhe Xhahides?
Sule përpiqet të jetë një nënë e mirë.
Zejnep ndan shqetësimet e saj me Gonul.
Çfarë do të thuhet në takimin e komisar Sinait dhe Zejnepit?
Xhengiz tregon autoritetin e tij në shtëpi. A do të ushtrohet më dhunë ndaj Turnës?
Sule telefonon Zejep. Çfarë kërkon ajo prej saj?
Ndërsa Zejnep rithehet e dëshpëruar te Gonul, Xhengiz shkon i paftuar në shtëpinë e Xhahides. Mbi kë do të hidhet gjithë tërbimi i tij?
Sule sheh veprimet e Turnës dhe në moment merr një vendim. Cili është plani i saj?
Powered by Blogger.