Seriali "Nenen" Neser do te ndiqni,Komisar Sinani shkon në shtëpinë ...Komisar Sinani shkon në shtëpinë e Sules, por ai nuk mëson asgjë pasi Xhengiz e ka nën kontroll situatën.

Zejnep dyshon për një moment te makina e Xhengiz, por a do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën?


Gjatë kohës që Gonul është te Xhahide, Zejnep përballet me nënë Zejnep. Çfarë do t’i thotë kjo e fundit?

Një përballje e ashpër do të ketë sërish mes Zejnep dhe Gonul.


Çfarë do të bëhet tashmë me Turnën?


Sule dyshon për diçka. Çfarë po ndodh me të?
Powered by Blogger.