Seriali "Nene" Te Henen do te ndiqni,Zejnep do të shkojë pranë Sules...


Zejnep do të shkojë pranë Sules me shpresë mos paraprijnë lëvizjet e Xhengiz.

Nga ana tjetër, situata e Xhengiz është gjithnjë e më e rëndë pas plagosjes.

Turna përpiqet të arratiset gjatë një ndalese. A do tja dalë ajo mbanë?

Gonul vendos të largohet përgjithnjë duke lënë një letër dhe disa kujtime për Zejnep.

Makina e Xhengiz përfundon në një kanal.

 Kush do të vijë në ndihmë të tij?

Zejnep merr një telefonatë nga Xhengiz. Kush është nga ana tjetër e telefonit?
Powered by Blogger.