Seriali "Nene" Neser do te ndqini,Gonul vjen në shtëpinë e familjes...Gonul vjen në shtëpinë e familjes së Zejnep për të parë Turnën. 

Për pak momente duket sikur gjithçka po qetësohet e të tërë janë të gëzuar.

 Një telefonatë e Sarp do të shqetësojë Durunë. Komisar Sinani troket në shtëpinë e Xhahides. 

Çfarë do të kërkojë ai nga Sule dhe Zejnep? 

Më në fund Sule telefonon Xhengiz. 

Çfarë do të bëjë ky i fundit tashmë që di vendbanimin e Sules? 

Një rrezik i ri do të shfaqet për Turnën. 

Sule dhe Zejnep janë të dëshpëruara. Çfarë ka ndodhur? 
Powered by Blogger.