Seriali "Nene" Neser do te ndiqni,Xhengiz e telefonon ...Gjatë kohës që Zejnep gjendet me komisar Sinanin, Xhengiz e telefonon. Cila do të jetë kërkesa e tij?

E dëshpëruar, Zejnep përpiqet të gjejë mbështetje te familja e saj.


Edhe Sule do të bashkohet më vonë me to.


Ndërkohë Turna përpiqet të arratiset. A do tja dalë ajo mbanë?


Zejnep dhe Sule nga njëra anë si dhe Gonul dhe Ali nga ana tjetër, janë vënë në kërkim të vogëlushes.


A do të mundet ndonjëri prej tyre të zbulojë vendndodhjen e saj?

Xhengiz vë në zbatim planin e tij. Çfarë do të ndodhë?
Powered by Blogger.