Seriali Nene - Neser do te ndiqni,Turna është e gëzuar që...

Turna është e gëzuar që më në fund është sërish në një ambjent pranë Zejnep.
Sule nga ana tjetër është e dëshpëruar pasi kupton se nuk do e ketë të thjeshtë të ndahet nga Xhengiz. Si do të shkojë bashkëjetesa e saj me Zejnep dhe familjen e saj?
Duke përfituar nga largimi i Sules në mbrëmje, Turna ja del të kalojë natën me Zejnep. A do të mundet Sule të mësojë këtë të vërtetë?
I tërbuar nga sjellja e Sules, Xhengiz telefonon Zejnep. Çfarë i kërkon ai?
E gjendur në vështirësi, Zejnep kërkon ndihmën e komisar Sinanit.
Powered by Blogger.