Seriali "Nene" Neser do te ndiqni,Shule ule sjell Turnën në spital ...


Sule sjell Turnën në spital. Si do të reagojë vogëlushja kur të shohë Zejnep në atë gjendje?

Zejnep dhe Turna do të flasin me njëra-tjetrën me lot në sy.

Më tej, edhe Sule takon Zejep. Çfarë do t’i thotë ajo?

Duru dhe Ali ndihen të dëshpëruar dhe të refuzuar në dashuritë përkatëse.

Nga ana tjetër, Sinani ndihet përgjegjës për aksidentin.

Sule dhe Turna ngelen sërish pa shtëpi.

 Ku do të shkojnë ato?

Zejnep futet në operacion. Të gjithë janë nën tension. A do të rezultojë operacioni me sukses?
Powered by Blogger.