Seriali "Nene" Neser do te ndiqni, Me parandjenjën e një nëne, Gonul ndjen...Me parandjenjën e një nëne, Gonul ndjen shtrëngime në kraharor.

Me një lumturi të papërshkrueshme, Melek sheh që Turna fillon të reagojë.

Zejnep dhe Sinan dërgohen me urgjencë në spital.

Xhengiz nuk është më në magazinë. Ku është fshehur ai?

Mjekët kryejnë të gjitha analizat ndaj Zejnep.

 Cili është lajmi i hidhur që do të presin njerëzit e dashur të saj?

Shule dhe Turna janë rikthyer në shtëpinë e tyre. 

A do të mësojnë ato se çfarë ka ndodhur me Zejnep?

Policia është vënë në kërkim të Xhengiz. A do të shpëtojë ai?
Powered by Blogger.