Astrologe Meri paralajmëron: Kësaj shenje horoskopi do t'i prishen planet....


E ftuar sot tek "Rudina" ishte astrologia e njohur Meri e cila si çdo fillim muaji foli për shenjat më të favorizuara dhe më pak të favorizuara këtë muaj.   Si shenjën më pak të favorizuar, Meri ka renditur Binjakët, kjo sepse ata do kenë kundërshtime të fuqishme nga eklipset.
 "Eklipsi në datën 4 i bën Binjakët pak të mbyllur, pak melankolik dhe disa plane e projekte të tyre do bllokohen. Çështjet ligjore nuk marrin drejtim ose çështje personale që nuk zhvillohen. Kështu që psikologjikisht do ta ndjejnë veten pak më të rënduar", u shpreh Meri.   "Me hënën e re në fund të muajit, Binjakët do çlirohen. I fut në një jetë më dinamike, por nuk i jep atë që që po ëndërronin. Shpresë ka për karrierën, sidomos në fund të muajit", tha Meri./Xing.al
Powered by Blogger.