Arbana i shkakton Xhemit një dhimbje të madhe, ja çfarë ka bërë!


Arbana Osmani dhe Xhemi Shehu kanë një shoqëri të konsoliduar prej vitesh. Marrëdhënien e tyre të shkëlqyer e vërtetojnë edhe fotot e ndryshme në rrjetet sociale, që ato vendosin t'i ndajnë me publikun.Mirëpo diçka po rrezikon seriozisht miqësinë e tyre. Dhe ky është pasioni i fshehtë i Arbanës, të këndojë. Me anë të një fotoje komike në Instagram, ajo ka shpjeguar se çfarë i ndodh Xhemit në momentin që ajo fillon të këndojë. Një dhimbje e fortë e cila mbërthen gjithë kokën.Arbana sqaron se kjo dhimbje është edhe më e fortë se dhimbja që shakton migrena, hipertensioni apo stresi. Rreth kësaj çështje, Xhemi nuk është prononcuar akoma, por gjithsesi pritet nje përgjigje mjaft komike për Arbanën, siç bëjnë zakonisht ato të dyja.
Powered by Blogger.