Andrra dhe Sinani hapin biznes, shuma marramendëse që kanë investuar......


Sinan Hoxha dhe Andrra Destani mbeten një nga çiftet më të dashura për të cilët publiku ka gjithnjë kuriozite.
E ndërsa nga ana profesionale, puna Sinanit po i shkon vaj me koncerte, ai ka vendosur të hapë edhe një biznes me bashkëshorten, Andrrën.Lajmin e bën të ditur portali "arbëresh.info" i cili shkruan se çifti ka hapur një butik.
Sipas burimeve të këtij portali, investimi ka qenë i madh, plot 600 mijë euro.


Powered by Blogger.