U nxorri bojën Vipave, zbardhet e vërteta për administratoren e faqes Vipat e bllokut!

Faqja “VIPat e Bllokut” në Instagram ka demaskuar shumë figura publike dhe personazhe të dashur të ekranit. Ajo është një nga faqet më të komentuara në rrjetet sociale, por përveç demaskimeve kjo faqe ka komplimentuar edhe personazhet që s’kanë përdorur ndërhyrje të ndryshme për tu bërë të bukur.


Avokatja Eridiana Baxha, është akuzuar si administratorja e faqes “vipat e bllokut” nga portale të ndryshme, mirëpo ajo ka botuar lajmin e pavërtete.  Pas shumë seancave gjyqësore shpallet vendimi mbi pafajsinë e saj sëbashku me një dëmshperblim moral dhe psikologjik për avokaten. Powered by Blogger.