Skandal në Kosovë, Drejtori kapet duke e bërë me mësuesen në shkollë (Video).

Drejtoresha bën seks me mësuesin te shkolla “Emin Duraku”. Të dy kapen në flagrancë dhe pas kësaj, pushohet menjëherë të dy.Komuna e Shtimes ka pushuar nga puna drejtoreshën e shkollës së mesme të ulët në Kosovë “Emin Duraku”A.S. dhe një mësimdhënës në këtë shkollë B.D, për të cilët dyshohet se pak ditë më parë kanë kryer vepër seksuale brenda objektit të shkollës, raporton ”Koha Ditore”. Shtype reklamen dhe prit disa sekonda pastaj hapet videoja e ngjarjes ku shihet drejtori duke bere me mesuesen…
Powered by Blogger.