“Si ta quaj këtë dashuri”-Pjesë nga episodi kur e vërteta e Shamit del në sheh!...

Kushi dhe Arnav përpiqen që të shfaqin të vërtëten e Shamit që është një gënjeshtar. Sham i bën keq të gjithëve sidomos Anxhalit pasi që vet ai është shkaktari i vrasjes së fëmijës se tyre. Mirëpo për të treguar këtë duhej fakte sepse Anxhali e don Shamin dhe nuk do besonte që ai po i bën të gjitha këto. Kushi dhe Arnav organizojnë një shfaqje dhe i thërrasin të gjithë anëtarët e shtëpise për të parë të vërtetën. 

Kushi në shfaqje del ngadalë ku edhe shihet që është shtatzënë me Arnavin dhe fol rreth një historie e cila ka të bëjë me humbjen e fëmijës të Sham dhe Anxhalisë. Të gjithë hutohen se cfarë po ndodhë , ndërsa Sham stresohet dhe nervozohet pasi që e din se cka do arrijë me këtë shfaqje Kushi. 

Kushi duke folur, i tregojnë edhe videot ku Sham ka vendosur copa të xhamit në dhomën e Anxhalit dhe në shkallë ku do e rrezojë që të humbasë fëmijën! Në video Anxhali duke shikuar e vëren se hallka në dorë që mban Sham është e njëjta me atë në video. 

Ska më dyshim për Anxhalin se Sham ka dashur që ta mbysë fëmijën dhe për të gjitha të këqijat që kanë ndodhur. Atmosfera e tensiouar, dhe Sham e sheh që ska ku ikë me shumë dhe vendosë të tregojë për të gjitha. Duke folur dhe qeshur Sham duket si i cmendur dhe anxhali nervozohet dhe e hjek qaforen e marteses qe e lidh atë me Sham dhe me atë tregon se ka hequr dorë prej tij.
Powered by Blogger.