"Si ta Quaj kete Dashuri?" Pas shum serish pjese e serialit behet dhe kjo bukuroshe...Info..pas shum serish pjese e serialit behet dhe kjo bukuroshe  Hyrja e Dhriti Bhatia ně shfaqje ndodhi nê nje mênyrě shumě te  Çuditshme Payal dhe Khushi ndjehen té pasigurte kur Manorama tha se shoqja e Aakash zonjusha B Bubbly po  vjen pêr ta takuar atě.  Megjithatě, ata u getêsuan kur pane se Mis  B ishte nje vajzě e vogěl 9 vjeçare!
e cila èshtê njê kushêrire e Akashit dhe shume e lidhur me tê. Karakteri i Miss B, i luajtur nga Dhriti Bhatia eshte mjaft i lezetshem ajo i therret Akashit Zoti A dhe nuk ka fare deshire te shohe Pajalin afer Akashit.Prania e Miss B nê shtepi do tê sjelle shume ndryshime nê shtepi me mênyrën e saj .

Sé pari, Bubble mund te krijoje nje pêrçarje tê vogěl mes dashurise
Bubble mund te krijoje nje sê vêrtetê te Payal dhe Akash  Por, nga ana tjetêr, Mis B do tê veproje si njě cupid per çiftin e  urrejtes dhe dashuris Arnav dhe
Khushi..Loading...

Powered by Blogger.