"Si ta Quaj kete Dashuri?" Neser do te ndiqni,rnav shkon ne tualet te bej dush ai sa bëhet...

Arnav shkon ne tualet te bej dush ai sa bëhet me sapun ikën uji.Kushi e dinte por donte qe Arnav te përballej me kete gje.Arnav thërret Kushin per ndihme por ajo e merr dhe e nxjerr jashtë shtëpisë tek cesma ne fshat.Ajo i hedh uje por kur Arnav hap sytë ai i bërtet Kushit,ajo buzëqesh.Arnav porosit ushqim ne restorant.Dreken e sjellin gjithashtu dhe faturen.Halla dhe Garima pane faturën qe ishte 5000 rupi,ato jane te tensionuara se si do e paguajnë.Ato mbledhin te gjitha paratë qe kan dhe e paguajnë.Me vone Kushi vjen aty dhe shikon faturën,dhe i dëgjon ato duke thënë se i paguan te gjitha kursimet e tyre per nje fatur te vetme .Shami shkon te bej kopje celesit.Arnav vjen aty dhe i thote halles pse i pagove.Ata te gjithe ulen per te ngrënë por shoferi vjen aty dhe thërret Arnavin.Dikush i kishte vjedhur te katra gomat e makinës.Ai hyn i zemëruar ne shtepi dhe tërheq Kushin dhe i tregon se çfarë ka ndodhur.Arnav mendon se e ka ber Kushi.Arnav flet me inspektorin dhe pjeset rezervë te makinës.Ai kujton se si e akuzoi gabimisht Kushin.Ne ate moment Arnav dëgjon Garimen dhe hallen ne lidhje me nje kredi.Familja Gupta është me borxhe dhe nje person ia kërkon borxhin.Arnav e ndalon personin dhe i thote qe do ti paguaj ai sepse është dhëndri i asaj shtepie.Ne cdo diskutim Arnav i thërret Garimes teto por Kushi këmbëngul cdo her qe ti therras mami.Kushi e ngacmon aq shumë Arnavin saqe ai ne nje moment i bërtet dhe i thote qe nena e saj ka vdekur.Kushi tronditet.Garima e qorton Kushin.Arnav shkon ne dhomë ai duket i tensinuar,i shqetësuar dhe i zemëruar.Kushi vjen i kërkon falje.Arnav e ofendon per menyren e jetesës,ai ndalon kur e shikon Kushin te lenduar.Por Kushi i thote se kjo është jeta e tyre,shkurtimet e energjisë,problem i buxhetit,si edhe mungesa e ujit.Gjithashtu nuk mund te blejn gjithe boten si njerëz te pasur.Ajo i thote se zemerimin e tij e nxori tek familja e saj.Ai i thote qe nuk donte te thoshte kete gje por Kushi ikën e lenduar.Babli ben foto per pemen e saj familjare.Garima gatuan duke menduar nese Arnav do ta pëlqejë apo jo.Arnav u kërkon falje halles dhe Garimes dhe u shpjegon sepse nuk mund ti therras ma pasi ndihet shumë keq,ato e ngushellojn.Arnav ka porositur jashtë.Kushi vjen dhe shikon shumë ushqime por thote nuk do pasi është e zemëruar me Arnavin.Por ajo nuk i reziston dot ushqimit dhe fillon e ha.Arnav shikon Kushin duke ngen dhe gëzon.Kushi e sheh ate duke fshirë buzet.
Powered by Blogger.