"Si ta Quaj kete Dashuri?" Neser do te ndiqni Kushi shkon në shtëpi e lagur halla i thot...

Kushi shkon në shtëpi e lagur halla i thot se ajo ka ende kohë për t'i thënë të verteten. Por Kushi i thot se për çdo pyetje do të vi Arnav dhe do përgjigjet. Në këtë moment vjen Garima dhe Shashi kushi u thotë se i tha hallës që për të gjitha pyetjet do të përgjigjet Arnav. Ajo thotë që do shkoj të nderroj sarin që të mos ftohet.kushi shikon kohën dhe frikësohet.Ne këtë moment bie dera,Kushi hap derën dhe shikon një punëtor që i jep dy zarfa një për hallen dhe një për Kushin.Aty vjen halla dhe Kushi i dorëzon zarfin e saj. Telefoni i punonjësit bie,Arnav e mer ai ia jep Kushit,Arnav i thot kushit që çdo gjë që thotë e ben dhe në zarfin që i ka dërguar Kushit ka një letër divorci brenda. Ai i thot asaj të mar një vendim brenda një ore e gjysem.Ne zarfin e hallës janë fotot,halla i thot Kushit se fotot kanë dal te mrekullueshme ajo gjithashtu pyet se çfarë ka në zarfin e saj,Kushi thotë që nuk ka asgjë. Kushi menjëherë mer Akashin dhe i thot se duhet të flasin menjëherë. Ai i thot takohemi në restorante.Ne restorant Akash pret Kushin dhe e shikon qe ajo është e frikësuar.Atje është dhe Arnav me disa klientë.Kushi habitet se Akash po nenshkruan disa letra me klientet,por Arnav e ben atë të duket sikur ai po firmos letrat e divorcit. Kushi shkon atje dhe i thot të ndalet por Akash i thot asaj se për të asgje nuk me e madhe se Arnavi. Arnav ndërron tel e tij me te Akashit. Arnav i thot kushit të jetë në kohë në shtëpi. Manorama ofendon Pajalin ajo qan.Kushi duke qar mer Akashin në telefon por del Arnavi.Kushi niset për në shtëpi. Pajal e mer Kushin në telefon dhe e pyet ku është. Kushi e nëse ka folur me Arnavin ajo i thot jo.Dera bie Pajal e hap është Arnavi.Arnav i thot Pajalit se do disa firma të sajat.Ai e pyet nëse Kushi ka ardhur në shtëpi ajo i thot jo. Ndërkohë Kushi po vrapon si e çmendur për të arritur në kohë në shtëpi. Arnav është duke numëruar kohen. Arnav është gati ti mari firmën Pajalit por aty mbërrin Kushi. Pajal pyet Kushin se çfarë ka ndodhur por Kushi vetëm e perqafon atë dhe e dergon të gatuaje.Arnav largohet . Manorama i tall të dyja motrat. Gjyshja i thot Kushit se herën tjetër kur te iki te tregoj arsyen.Anxhali i kërkon gjyshes dhe Kushit të shkojn të shikojnë pergatitjet e Holit. Kushi mendon se duhet t'ia mar letrat e divorcit Arnavit pasi ai do të bëjë diçka tjetër. Manorama flet me vete po kurdis plane për Pajalin.Pajal e shikon dhe e pyet Manoramen. Ajo i thot qe te vej me të sepse ajo do të marr një provë për të parë nëse ajo është e aftë të jetë nusja e saj. Kushi gjen Arnavin dhe i thot se ai fitoi . Arnav i thot se do ti mbaj letrat në mënyrë që ajo ta mendoj dy herë para se të bëj ndonjë gjë të trashe. Kushi kap dokumentet dhe vrapon ai perpiqet tia marr.Manorama e ve Pajalin të qeroj 20qepe por sytë e Pajalit po digjen dhe kështu i kalon koha.Manorama i thot se do ti jap dhe një shans tjetër. Arnav është duke ndjekur KUSHIN por ajo vrapon nga pishina,ajo i thot se po u afrua ajo do t'i hidhet në pishinë. Arnav shkon tek Kushi, ajo bën mbase dhe është gati të bjerë në pishinë,ai e kap dhe e terheq aty kalojnë një moment duke par njeri tjetrin, kurse letrat bien në pishinë dhe prishen . Manorama i jep 1kg orizi Pajalit ta pastroj për 10 ministri. Pajal përsëri deshton. Kushi ndihet e lumtur pasi letrat u shkaterruan Arnav i thot asaj që mund t'i bëj prap letrat nëse ajo nuk ben si thot ai për 6muaj.Kushi merzitet. 

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.