"Si ta Quaj kete Dashuri?" Kushi shkon të kërkojë Arnavin.Duke ecur ajo shikon..Kjo do te ndodhe ne Episodin 265!

Kushi shkon të kërkojë Arnavin.Duke ecur ajo shikon nje burre me të njëjtin tatuazh në dorë që pa në aerop morën Arnavin.Ajo e ndjek ate.Ai e shikon dhe i del nga pas kushit dhe e qellon pas koke.Ai e cone ne një d braktisur.Pajalin e ka ftuar Akash ne restorant.
Ajo shkon ulet dhe pret Akashin.Aty vjen një zotëri i cili ulet te por ajo i thote qe pret dikë tjetër, ai i përgjigjet qe kur te vi do ngrihet nga vendi.Ai përpiqet ta kap nga duart Pajalin,ai flirton me te.
Pajal ikën.Kushi permendet ajo shikon e habitur ku ndodhet.Aty ajo ndjen praninë e A gjithashtu edhe Arnav ndjen praninë e Kushit.

Ai ndodhet në dhomën ngjitur.Ata te dy mbeshteten në mur në njëjtin vend vetëm se ne dhoma te ndryshme.Kushi thërret Arnavin me ze gjithashtu ai thërret Kushin.Ata sh njëri tjetrin nga dritarja.
Te dy kan dhimbje ne sy.Kushi qan ajo i thote Arnavit pse nuk më tregove.Ai i thote q mirë.Te dy kapin duart e njëri tjetrit.Kushi kujton momentin kur Arnav i thote te dua ne tel.Kushi bëhet gati ta për këtë por dëgjojnë një zhurmë qe po hapet dera Arnav i thote Kushit te zbres menjehere.Kushi zbret dhe rrembyesi i cili i ka sjellë ushqim.Kushi spranon të haj ai përpiqet ta ngacmoj Kushin Arnav terbohet.

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.