"Seriali Nene" Zejnep arrestohet... ja cfare ndodh neser (video)

Gonul neglizhon gjendjen e saj shëndetësore dhe gëzohet me momentet e rritjes së vogëlushes Turna. Ndonse Ali hapi dyert për Sulen, mes tyre do të ndodhë grindja e rradhës. Zejnep mëson rastësisht se ajo dhe Turna gjenden në çdo gazetë pasi janë në kërkim. Cila do të jetë përballja tronditëse e Sules? Policia është shumë pranë. Zejnep do të arrestohet. Ajo është e detyruar ti japë lamtumirën Gonulit dhe Turnës. Çfarë e pret tashmë Zejnepin? Turna gëzon që më në fund i lejohet të shohë mamanë e saj, por gëzimi i saj do të shuhet shumë shpejt.
Powered by Blogger.