Seriali "Nene" Sot do te ndiqni,Xhengiz është më mirë nga ana...

NENE – EPISODI 32 
Xhengiz është më mirë nga ana shëndetësore e mund të dalë nga spitali.
 Ndonse Sule ka ndëjtur pranë tij, ai nuk do të ketë më asnjë kontakt me të.
Cili do të jetë njoftimi për shtyp që do të japë komisar Sinani?
Gonul dhe Zejnep bëjnë të pamundurën që Turna të jetë e gëzuar ndonse situata është e vështirë.
 Sule takon edhe një herë komisar Sinanin.
Çfarë do të thuhet mes tyre?
 Falë Aliut Zejnep et më në fund me Xhahiden dhe motrat e saj.
Sule gjen mbështetje te pija. Çfarë do të ndodhë tashmë me të?
Powered by Blogger.