Seriali "Nene" Pjeset ne vijim me Video, nuk duhen humbur keto super pjese!(VIDEO)

Melek është një vajzë engjëllore, e bindur, e qeshur edhe pse në shtëpi ajo është e dhunuar fizikisht dhe emocionalisht nga e ëma dhe i dashuri i saj. Një natë teksa Zejnep duhet të largohet, zbulon se vogëlushja Melek është braktisur në plehra. Një dramë dhe dhimbje shume e madhe, e cila ndryshon rrugën e jetës për Zejnep. Ajo duhet te jete shpëtimtarja e Melek dhe të behet “nena” e saj.

Videot me poshte>Powered by Blogger.