Puthje mes Noizyt dhe Dafina Zeqirit, diçka e re po lind mes tyre!(FOTO)

Dikur përfliteshin për një marrëdhënie armiqësore, ndërsa sot më shumë se miq.
Noizy dhe Dafina Zeqiri sot kanë krijuar një marrëdhënie shumë miqësore, madje edhe kanë kënduar në të njëjtën skenë. Por ata sa vjen dhe tregojnë edhe më shumë afrimitet me njëri-tjetrin. Mbrëmjen e kaluar Noizy shpërndau këngën e Dafinës në faqen e tij ku shkruante: “Somebody should Told Ya” (dikush duhet të ta kishte thënë).

Nuk ka munguar as përgjigja e Duffyet e cila ia kthen: “Gëzuar, përpara se të shihemi”, shoqëruar me emoji puthjesh. 

Powered by Blogger.