Olta Gixhari e mrekulluar: Na rrëfen historinë e dashurisë së prindërve......!

Në ditët e sotme duket pak e si e çuditshme kur flasim për dashuri dhe martesa që zgjasin për disa dekada. E për këtë fakt edhe aktorja Ota Gixhari është e mrekulluar se si prindërit e saj kanë arritur që të mbajnë një martesë për disa dekada. Burimi infos: Xing.al/Këtë përvjetor të martesës ia uron edhe Olta duke postuar një foto në Instagram dhe duke i prezantuar të gjithë ndjekësit e saj me historinë e dashurisë së prindërve.  'Që 21-vjeç me Kenon!'- shkruhet në foton e dy prindërve të Oltës, që lë të kuptohet se ata janë dashuruar që në rini.
 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...

Powered by Blogger.