NJË SHPERNDARJE E JOTJA MUND TA NDIHMOJË BEBEN 1.5 MUAJSHE ME VRIMË NË ZEMËR, ASAJ I KANË MBETUR EDHE PAK DITË JETË.

Një shperndarje e jotja mund ta ndihmojë BEBEN 1.5 muajshe me vrimë në zemër, asaj i kanë mbetur edhe pak ditë jetë.
Bebes i kanë mbetur edhe pak ditë jetë. Është diagnostikuar me vrimë në zemër dhe sipas mjekëve nuk mund të mbijetojë. Klinikat në vend nuk mund të kryejnë ndërhyrjen operatore.
Megjithatë ka një shans. Mjekët shprehen se një operacion i tillë del me sukses në Itali.
Por familja Kaçi me banim në lagjen Dyli Haxhire nuk ka mundësi financiare. Në fakt bëhet fjalë për lekët e rrugës dhe transportin e trupit të bebes nëse nuk i mbijeton operacionit. Sipas familjarëve, nevojiten rreth 6000 Euro nëse fëmija humb jetën gjatë operacionit për të kthyer kufomën në Shqipëri.
Për shpenzimet e operacionit ende nuk kanë marrë një përgjigje dhe po negociojnë me shoqata në vendin fqinj.
Nëna e bebes, Themie Kaçi, shprehet se vogëlushit të saj i kanë mbetur edhe pak ditë jetë dhe bën apel për ndihmë
Edhe gjyshja Xhemile Kaçi i lutet shtetit dhe kujtdo që ka mundësi që të kontribuojnë për ti shpëtuar jetën nipit të saj
Ndërsa minutat kalojnë, ëngjëlli i vogël pret ndihmën tuaj
Kontakte: 0674809134 dhe 0676208335
Burimi i lajmit: /keshillaislame.info
Powered by Blogger.