Lajmi shokues për fansat e serialit turk ‘Ertugrul’, vdes Ertugruli në sezonin e ri!


Përmes trailerit të serialit në këtë sezon të ri, duket se aktori Engin Altan Düzyatan, njëkohësisht edhe aktori kryesor i serilait të famshëm historik nuk do të jetë më pjesë e sezonit 4. Megjithatë lidhur më këto lajme që prej ditësh qarkullojnë më mediat turke ende nuk ka asnjë konrmim zyrtar nga autorët e serilit. Sidoqoftë sa i përket llimit të sezonit të ri, duket se përkon më të njëjtën datë si vitin e kaluar, me 26 tetor. Sezoni i ri i Ertugrul do të transmetohet ekskluzivisht edhe në ekranin e TV Klan shumë shpejt…

#ekskluzive Sezoni i katërt i serialit turk më të ndjekur të momentit jo vetëm në Shqipëri, por edhe në Turqi ERTUGRUL nis shumë shpejt në TRT1, por a do të transmetohet sezoni i ri edhe në vendin tonë ?! Sigurisht që po, menjëherë sapo të nis transmetimi në Turqi që pritet të jetë data 25.Tetor.2017, ky serial do të nis transmetimin edhe në vendin tonë, premierë vetëm në ekranin e Klan HD. Lajmi është konrmuar ekskluzivisht për MEDIA•ALBANIA. Por çfarë pritet të ndodh në sezonin e ri dhe atë nal të këtij seriali ?!


 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.