Kë zgjedhin vajzat gjermane, shqiptarin apo serbin? Eksperimenti që do t’ju befasojë!

Një eksperiment social është realizuar nga disa you tub-ier të njohur në rrugët e Gjermanisë. Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb. Të dyve u janë dhënë amujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin. 

Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët? Në fakt, nga ajo që shihet në video, një pjesë e madhe e tyre preferon shqiptarin dhe zgjedh amurin shqiptar. Por, ka edhe nga ata që zgjedhin serbin, megjithëse janë të paktë në numër, se sigurisht, jo të gjithë kanë shije të njëjtë.   

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.