"I infiltruari" Te Henen do te ndiqni, Çoskun vret njeriun e tit...

Çoskun vret njeriun e tij, pasi ishte i vetmi që dinte gjithçka lidhur me të.

Sarp telefonon Jusun, duke i thënë se Xhelali do të bëjë një transport ilegal në mbrëmje.

Mert i rrëfen Melek se Çoskun është gjallë. Si do të reagojë ajo?

Jusuf bëhet gati të kapë Xhelalin. Çfarë do të gjejë ai në fugnonin e Xhelalit?

 Mert gjen njeriun e Çoskun të vrarë.

Ky i fundit e telefonon dhe i thotë se ai ka një mama, një baba dhe një vëlla më të madh që e duan shumë.

Mert i lutet që të vazhdojë, por në ato momente Çoskun mbyll telefonin. Çfarë do të ndodhë?
Powered by Blogger.