"I Infiltruari" Sonte do te ndqini,Ndërsa Sarpin e zë gjumi me fotogranë e vëllait të tij...

I INFILTRUARI – EPISODI 37 
Ndërsa Sarpin e zë gjumi me fotogranë e vëllait të tij të vogël, Mert ka shpresë se një ditë do të takohet me vëllain e tij të madh. Kush do të jetë ortaku i ri i Alianakut?
 Çoskun i dërgon një mesazh Xhelalit. Çfarë shkruhet në të?
I tronditur, Xhelal dyshon se Mert ka mësuar gjithçka.
 Një gabim i tij mund të kushtojë shtrenjt.
 Çfarë do të thuhet në takimin mes tyre?
 Edhe Jusuf ka dyshimet e tij ndaj sjelljes së Mertit. Xhelali dhe Jusu druhen se sekretet e tyre nuk do mbeten të fshehta edhe për shumë kohë. Sarp përpiqet të mësojë se kush janë armiqtë e rinj të Xhelalit..
Powered by Blogger.