"I Infiltruari" Sonte do te ndiqni...Sarp nevrikoset kur mëson..

Sarp nevrikoset kur mëson nga Fusun se Mert ka tentuar të gjejë

përputhshmëri mbi gjakun e gjetur te bluza e Umutit. Fusun e
qetëson atë duke i thëse se Mert është një djalë i dashur.
Çfarë do të mësojë Fusun lidhur me Melek?


Në mendjen e Mertit është vetëm hakmarrja. Ai i kërkon Eilemit që të 
qëndrojë larg gjithçkaje.


Njeriu i Çoskunit sheh sëbashku Eilem dhe Mert dhe kupton që një 
natë më parë e kanë ndjekur.


Cili esht plani i Çoskun?


Powered by Blogger.