"I infiltruari" Sonte do te ndiqni..Çosku fillon te rrahe Mert....

Çoskun llon të rrahë Mert, sikurse bënte kur ky i fundit ishte një fëmijë.

 Eilem e ka të pamundur të shohë këtë situatë dhe pranon të shkruajë artikullin.

Çfarë do të ndodhë?

Alianak duket se ka gjetur aleatin e tij të rradhës për të dalë kundër Xhelalit.

 Me kë do të bashkëpunojë ai? Mert dhe Eilem kalojnë momente të ëmbla sëbashku.

Teksa Jusuf është mbytur në pendesë lidhur me Sarp.

Ai e sheh atë buzë detit sëbashku me Davut, Xhelal dhe familjen e këtij të fundit.

 Xhelal i ofron atij gështenja. Çfarë do të thuhet mes tyre?

 Sapo Jusuf largohet prej tyre, ai merr një telefonatë.

Çfarë po ndodh në raportin mes Jusut dhe Sarpit?
Powered by Blogger.