Ermali publikon një foto, ja si duket Ami në pritje të fëmijës së dytë!

Krahas fotos Ermali ka shkruar: “Dy prindër të lumtur”. Ndërkohë shohim se tashmë shtatzënia është mjaft e dukshme tek Ami, e cila në këtë foto na shfaqet më forma mjaft të rrumbullakosura.  Megjithatë në këtë foto ajo duket më rrezëllitëse dhe në formë se kurrë. Ermali dhe Ami aktualisht janë prindër të Joelit, ndërkohë që së shpejti do të bekohen me një vajzë.


Powered by Blogger.