Degjeneron debati në ‘Opinion’/ Mustafa Nano-imamit: ‘Je kokrra e mashtruesit, copë injoranti’!


Fjalimi i imamit Elvis Naçi në lidhje me marrëdhëniet bashkëshortore  vijon të jetë në qendër të vëmendjes së publikut dhe mediave. Për të folur në lidhje me këtë çështje, Naçi ishte i ftuar në emisionin ‘Opinion’ në televizionin ‘Klan’, së bashku me disa të ftuar të tjerë, mes të cilëve opinionisti Mustafa Nano. Burimi: Xing.al‘Ke hyrë në një det dhe nuk di not!’- iu drejtua Naçi Mustafa Nanos në lidhje me shkrimet islame që ai po citonte. Sakaq Nano iu përgjigj: ‘Unë jam përballë një njeriu që kuptoj se është kokrra e mashtruesit!’


‘Ke hyrë në një det dhe nuk di not!’- iu drejtua Naçi Mustafa Nanos në lidhje me shkrimet islame që ai po citonte. Sakaq Nano iu përgjigj: ‘Unë jam përballë një njeriu që kuptoj se është kokrra e mashtruesit!’  

                                        
Ndiqni videon.
 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.