Burak Ozcivit aksidentohet gjatë xhirimeve të filmit, aktori dërgohet në spital!(Foto)

Aktori i njohur Burak Ozcivit është duke xhiruar filmin "Can Feda" megjithatë jo çdo gjë ka shkuar siç pritej. Sipas gecce.com, aktori ka pësuar një dëmtim gjatë xhirimeve në Eskisehir. Menjëherë, aktori është dërguar në spital për të marrë ndihmën e parë.  Sipas burime pranë Burak, ai është dëmtuar në kyçin e këmbës dhe xhirimet janë pezulluar për momentin derisa aktori të jetë shëruar plotësisht. Në këtë film, Burak interpreton së bashku me Kerem Bursin.






Powered by Blogger.