Andrra Destani na befason me këtë deklaratë për Sinanin...


Andrra është aq e dashuruar e e lidhur me të shoqin, saqë thuajse në çdo vend shihen së bashku. E, ano nuk i kursen fjalët më të bukura e më të ëmbla për ta përshkruar atë dhe dashurinë e tyre. I biri veç sa e ka forcuar lidhjen e rritur dashurinë. E, me gjithë këtë dashuri e afrimitet, së shpejti mund të marrim edhe ndonjë lajm për shtim të familjes, Në foton e fundit, Andrra i quan dy dashuri Sinanin e të birin.


Powered by Blogger.