“Si të quaj këtë dashuri”-Vjen edhe sezoni i 3-të i serialit ku do jetë Arnav roli kryesor por jo edhe Kushi!


Aktori Barun Sobti (Arnav) do të filloj të xhiroj sezonin e tretë të “Iss pyaar ko kya naam doon” pra do të jetë “Si ta quaj këtë dashuri” sezoni 3. Sezoni i parë është ky që po shohim në dhe që do të shohim deri në fund. Sezoni i dytë quhej “Iss pyaar ko kya naam doon…ek baar phir” por jo me të njejtët aktor që ishin në sezonit 1 dhe u quajt si sezoni 2 ndërsa shumë shpejt në Indi do të jepet “ISS pyaar KO kya naam doon sez.3”.Por gjëja më speciale është se do ta luaj Arnavi por jo edhe Sanaya (Khushi) ajo nuk do të jetë në serial.Nuk dihet nëse do të jepet në Shqipëri apo jo sepse edhe pse kanë të njejtin titull cdo serial ka një histori tjetër, por na mbetet vetem të presimpor na mbetet vetem te presim.Tashme dihet thjesht qe Barun (Arnavi) do te marr pjese por jo ndonje info tjeter,kur te hidhen sqarime te tjera do tiu informojm.

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.