"Seriali Nene" Neser (Episodi15) do te ndiqni...


Sot Ndoqet.... (episodi 14)
Teksa kthehet në shtëpi, Zejnep është e detyruar të bëjë një zgjedhje. A do të mundet Xhahide të pranojë kërkesën e saj?
Më në fund Gonul do të marrë lajmin e mirë se Turna është sërish pranë Zejnep.Teksa Ali përgatitet të shkojë te Zejnep, përballë tij vjen Sule. 
Çfarë do të kërkon ajo?Një pakujdesi e vogël, i zbulon Sules vendndodhjen e vajzës së saj.
Ali kërkon ndihmën e Gonul për të rregulluar situatën. 
Ali ja del të lajmërojë Zejnep.
Sule gjendet në adresën e duhur. 
A do të përballet ajo me të vërtetën?
Gonul shtrohet me urgjencë në spital. 
Kush do të vijë pranë saj?

-Nqs deshironi ce te merni infon e serialit cdo dite behuni Fans 
https://www.facebook.com/SerialiNene/


Neser" Neser (Episodi15)  Zejnep dhe Turna do të kalojnë natën në shtëpinë e Gonul, ndërkohë Ali do të ofrojë strehim për Sulen.  Situata e rënduar në shtëpi për largimin e Zejnep, do të vërë përballë njëra tjetrës dy motrat e kësaj të fundit Sule do të debatojë me Aliun?  Zejnep merr gjithë mbështetjen nga Duru, njëra nga motrat e saj. Gonul injoron situatën e saj shëndetësore, duke u përpjekur të qëndrojë gjithnjë e më shumë pranë Zejnep. E gjetur e vetme,Sule vihet në kërkim për ndonjë informacion të mundshëm në shtëpinë e Aliut. A do të mundet ajo të gjejë diçka me rëndësi? Xhengiz telefonon Sulen. Kush do të bëhet dëshmitar i bisedës?

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.