"Serial Nene" Episodi 16.... Te hene do te Ndiqni Shuleja gjen Melekun, ja cfare ndodh henen...
"Seriali Nene"  (Episodi15) Sot ndoqet....

(Episodi15)  Zejnep dhe Turna do të kalojnë natën në shtëpinë e Gonul, ndërkohë Ali do të ofrojë strehim për Sulen.  Situata e rënduar në shtëpi për largimin e Zejnep, do të vërë përballë njëra tjetrës dy motrat e kësaj të fundit Sule do të debatojë me Aliun?  Zejnep merr gjithë mbështetjen nga Duru, njëra nga motrat e saj. Gonul injoron situatën e saj shëndetësore, duke u përpjekur të qëndrojë gjithnjë e më shumë pranë Zejnep. E gjetur e vetme,Sule vihet në kërkim për ndonjë informacion të mundshëm në shtëpinë e Aliut. A do të mundet ajo të gjejë diçka me rëndësi? Xhengiz telefonon Sulen. Kush do të bëhet dëshmitar i bisedës? Te Henen do te Ndiqni.... Zejnep çon Turnën në një dyqan kafshësh shtëpiake. Turna do të ndihet shumë shpejt keq duke kujtuar të shkuarën. Më vonë, të dyja do të shkojnë t’i bëjnë surprizë Gonul në spital.  E mallëngjyer Gonul do të kalojë orë të ëmbla pranë njerëzve të saj të dashur. Zejnep kerkon te dije per gjendjen shendetesore te Gonul, por ajo nuk i tregon. Përpara Sules do të shfaqen të vërteta të patjetërsueshme.  Duru paralajmëron Zejnep.  Cila është e vërteta e dhimbshme në të shkuarën e Sules?  Sule dhe Zejnep do të nisen me nxitim drejt Gonul. Kush do të mbërrijë e para?

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.