NENE – EPISODI 13 - Sule dhe Xhengiz gjenden ende në komisariat Ja cfare do te ndodhe neser!


Sule dhe Xhengiz gjenden ende në komisariat. Zejnep vihet në kërkim të Turnës.

 E dëshpëruar ajo kërkon ndihmën e Gonul ndërkohë që kujton mënyrën se si Turna u nda prej saj.

Të dyja sëbashku do të shkojnë kudo ku kanë qënë edhe më parë me Turnën.

Ali është dyshues ndaj Gonul. Çfarë do të zbulojë ai për të?

Zejnep vjen në zyrën e Aliut duke kërkuar ndihmë prej tij.

Edhe Sule vjen për të njëjtën arsye te Aliu.

A do të përballen ato me njëra-tjetrën? Turna gjendet e vetme. Policia e dikton.

 Çfarë do të ndodhë tashmë me të?

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.