20 Thenie te bukura nga Ramiz Karaeski!Po të dyshosh për besnikërinë e një shoku, dyshimi yt mund të bëhet shkak që edhe ai të dyshojë për ty.
Njeriu nuk bëhet i varfër atëherë kur s’ka çka të ha, por atëherë kur bukën në dorë nuk ka me kënd ta ndajë…
Familja e shëndoshë, është kështjellë, të cilën armiku vazhdimisht kërkon ta shkatërrojë!
Njerëzit thonë se të humbasësh personin që do është gjëja më e keqe, në fakt më e keqe se kjo është të humbasësh vetveten.
Çdo njeri ka dy buzëqeshje: të buzëve që ja jep kujtdo dhe të syve që ja jep njerëzve më të rëndësishem..Ndryshimi midis shkollës dhe jetës: Në shkollë mëson dhe pastaj testohesh, Në jetë testohesh dhe pastaj mëson.
Ndonjëherë bota të duket e bukur, sepse dikush të vlerëson për atë që je . . jo për atë që duhet të jesh.
Madhesia e dijes tuaj lind zili, ndersa thjeshtësia e zemrës tuaj lind miq.
Pyeti të diturit, rri me të urtët dhe shoqërohu me të varfrit!
Jam përgjegjës për atë që them, jo për atë që kupton ti…
Nëse jeta ju dhuron një person të veçantë . . . Mbajeni fort.
Mos e konsidero ‘SHOK’ secilin që ta lëmon shpinën. Ndoshta kërkon vendin më të përshtatshëm për ta therur..
Do të jesh i lumtur? Mëso më parë të vuash..
Hapi i parë për të arritur gjërat që dëshiron në jetë është: vendos çfarë do..
Bëjmë luftë për të jetuar në paqe.
Vlerësoje veten, kurrë mos ju përkul njeriut, askush nuk është më i mirë se ti, pasi Zoti na krijoi të gjithëve të njejt.

 Ju Lutemi Klikoni Reklamat Me Poshte!
Loading...
Powered by Blogger.